Fyldte peberfrugter – Lækker vegetarmad

Erstat de kedelige kartofler i din kødret med fyldte peberfrugter.

Du skal bruge:
• Peberfrugter
• Kartofler
• Cremefraiche
• Revet ost
• Revet persille
• Salt og peber

Kog kartoflerne og riv dem når de er afkølede. Tilsæt cremefraiche, revet ost og revet persille. Smag til med salt og peber.

Peberfrugterne skylles og skæres i 2 dele på langs. Skyld alle kerner væk.
De halverede peberfrugter fyldes med kartoffelblandingen og de drysses med revet os og anbringes i midten af en forvarmet ovn. De har fået nok, når osten er smeltet og de fyldte peberfrugter er blevet gylden brune på toppen.

Du kan også, i stedet for kartoffelblandingen, komme ris eller bulgur i. Hvis din tid er knap, kan du bruge pulverkartoffelmos som fyld.

Share on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *