Gulvafhøvling online

Jeg har en veninde, der lige er flyttet ind i en ny lejlighed og jeg er så misundelig, for den er bare sindssyg stor og flot. Det eneste problem er, at gulvene i lejligheden er meget slidte, og godt kunne trænge til en gulvafhøvling med stort G.

Min veninde har slet ikke forstand på sådan noget med gulvafhøvling, så hun mente, at det var der ingen grund til at bruge penge på, men jeg insisterede på, at det skulle gøres, for ellers ville hun fortryde det. Jeg kan dog godt forstå, at hun bare gerne flytte ind, og ikke gad vente på, at gulvene blev ordnet først.

Vi gik på nettet og fandt et firma, der udførte akut gulvafhøvling, så det kunne blive gjort dagen efter, så hun heller ikke skulle vente med at flytte ind. Så vi ringede og lavede en aftale med dem, så det lille gulvprojekt kunne komme ud af verdenen.

Nu har de været her, og gulvene har fået deres gulvafhøvling, og de er bare blevet super flotte og min veninde er bare så glad for, at hun fik det gjort, inden alle hendes ting blev flyttet ind. Så nu er hun kommet på plads, og jeg er endnu mere misundelig (hehe.).