Bingo online nu

Mine veninder og jeg er begyndt at spille bingo en gang om ugen nede i vores lokale forsamlingshus, for vi følte, at vi måtte til at lave noget fast sammen, for ellers ville vi miste kontakten. Vi er alle ret dovne anlagt, så det skulle ikke være en sportsgren.

Det startede med, at vi ville spille bingo, fordi vi tænkte, at vi kunne sidde og snakke sammen i mens, fordi der ikke er nogen af os, der ville tage det sådan rigtig seriøst, men det ændrede sig hurtigt, for vi blev alle bidt af at vinde, og nu er det en lille konkurrence imellem os hver uge.

Jeg er selv blevet så bidt af det, at jeg er begyndt at spille bingo derhjemme på nettet også, for det er faktisk ret sjovt, og hvis jeg spiller derhjemme, bliver jeg hurtigere når vi spiller nede i forsamlingshuset, tror jeg da i hvert fald.

Jeg kan også rigtig godt lide at spille bingo derhjemme, fordi man har mere ro til det, og kan bedre koncentrere sig, kontra, at der sidder 20-30 mennesker omkring en og snakker, så man måske ikke får hørt tallene blive råbt op. Jeg kan i hvert fald anbefale det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *