Tilbygning til huset

Jeg har længe tænkt på, at jeg vil have lavet en tilbygning til mit lille hus, fordi det kunne være lækkert med noget mere plads. Problemet har været, at der ikke lige har været overskud i budgettet til at ligge en sum penge lige på det punkt.

Jeg har en masse venner, der har haft råd til en tilbygning, så man har da selvfølgelig været lidt misundelig på dem, men ikke mere end, at jeg selvfølgelig også har kunnet glæde mig på deres vegne, for det skal man altså kunne som venner.

Nu har jeg endelig fået råd til min egen tilbygning, og det bliver bare så lækkert at få den på plads. Jeg kan slet ikke vente, for jeg har tænkt på det helt vildt længe, og det bliver da også lidt lækkert at vise den frem for alle mine venner, når den står færdig.

Nu har jeg fået tilbuddet om min tilbygning fra byggefirmaet, og det ser virkelig fornuftigt ud i forhold til, hvad jeg havde regnet med. Det bliver bare fantastisk når det er færdigt og, at jeg samtidig stadigvæk har plads i budgettet til andre ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *