Mine indkøb af poker tilbehør, bl.a. jetoner

Vi er to par, der mødes hver lørdag aften til et spil poker. Det er mig, der er indkøber for gruppen. Det poker tilbehør, jeg køber mest af, er jetoner, fordi de har det med at forsvinde, og så går de i jævnligt i stykker, fordi de er udsatte for nogle stærke temperamenter.

Når det gælder poker tilbehør, så er Pokershop.dk stedet. De har det hele, og de har en god service. Jeg har efterhånden købt over ti gange hos dem, og det har simpelthen fungeret perfekt. De har blandt andet et heftigt udvalg af dekorative jetoner.

Faktisk er jeg blevet så glad for deres jetoner, at jeg efterhånden selv har et lager af dem. Jeg er ligefrem begyndt at vælge forskellige jetoner de vores forskellige pokeraftener. Det er altid sjovt at overraske de andre. Så poker tilbehør, det er lige mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *