Tøj med tryk – reklame blandt gymnasieelever

Jeg er gymnasielærer med en lille nebengesjæft udenfor arbejdstiderne.  Jeg synes, at det er spændende at arbejde som lærer, men for et år siden kunne jeg mærke at det blev lidt for ensformigt for mig. Jeg har en smykkewebshop, som har gjort mine dage lidt mere spændende og givet mig noget at glæde mig til at komme hjem til.

Jeg kom på en smart idé for 6 måneder siden, da jeg prøvede at finde ud af, hvordan jeg kunne skaffe flere kunder i biksen. Da gymnasieelever er meget modebevidste, tænkte jeg at tøj med tryk nok ville fange manges opmærksomhed på det gymnasium som jeg arbejder på.

Jeg har fået bestilt en masse tøj med tryk, som jeg vil dele ud til mine elever. Det drejer sig om 4 forskellige klasser. Jeg har drøftet det med mine elever og de er alle friske på at hjælpe mig og vil ikke sige nej tak til at gå i det til hverdag.

Jeg glæder mig til at se hvad effekten af tøj med tryk vil være. Folk skal bare have øjnene op for min webshop, så tror jeg at de sagtens kunne finde på at handle der, da målgruppen præcis er unge mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *