Billigt webhotel

Nyt billigt webhotel til din hjemmeside? Det skulle min ven bruge forleden dag. Han har lige startet nyt vinduespudsnings firma, og nu skulle han have en hjemmeside. For nettet bruger vi jo hele tiden, så hans firma skulle jo også være online på world wide web. Et firma skal simpelthen have en hjemmeside, det er et must for firmaer.

Men mig og min ven satte os en dag hjemme hos mig, og gik en på google og søgte billigt webhotel. Vi fandt hurtig en sammenligningside over alle webhoteller, der kunne vi lynhurtigt spotte hvilken udbyder der havde billigt webhotel.

Vi fandt det webhotel, som passede til hans behov og budget. Samtidig købte vi et domæne til ham, og fik hurtigt webhotellet op og køre. Det var et rigtig billigt webhotel, vi havde fundet. Og han var super glad for min hjælp. Så som tak for hjælpen, købte han nogle bajere og et par pizzaer til os.

Vi fik samtidig lavet hans hjemmeside til firmaet, og sat den op på hans webhotel. Hvis nogen skal have nyt billigt webhotel, kan det kun svare sig at finde en sammenligningside over udbyderne af webhoteller. For så kan man lynhurtigt spotte det billigste.