Hvad er gulvafhøvling?

Hvad er gulvafhøvling? Jeg aner ingenting om sådan noget, men jeg vil da egentlig gerne vide lidt mere om det, men hvem skal man spørge uden, at man ender med at lyde totalt åndssvag? Og det er jo også typisk tøset at spørge om sådan noget.

Jeg har prøvet at gå på nettet og google gulvafhøvling, men jeg synes ærligt talt ikke, at jeg blev særlig meget klogere, for det hele var bare en masse tekniske termer, som jeg alligevel ikke forstod noget som helst af.

Jeg har en ven, der måske ved noget om gulvafhøvling, men jeg ved også , at jeg sætter mig selv som skydeskive ved at spørger ham, fordi han altid driller mig med, at jeg stiller fjollede spørgsmål, men sådan er jeg altså bare.

Jeg er typen, der spørger hvis jeg vil vide noget, og nu vil jeg altså gerne vide noget om gulvafhøvling, så hvis der er nogle af jer derude, der ved noget om det, må I da meget gerne svare på mit indlæg, så slipper jeg måske for mobning fra min kammerat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *