Min søn og jeg elsker skrabelodder

Min lille dreng elsker skrabelodder, og hver gang vi er ude og handle spørger han, om han ikke gerne må få et, og jeg har svært ved at sige nej, for jeg synes jo også selv, at det er lidt hyggeligt, så han plejer somregel godt at kunne overtale mig.

Vi køber skrabelodder et par gange om ugen, også tager vi hjem og sidder og skraber dem sammen, for det er ligesom blevet vores lille ting, som vi har sammen, og jeg nyder det, for det er altså lidt hyggeligt synes jeg.

Vi har aldrig rigtig vundet nogle store gevinster på vores skrablodder, men det er jo heller ikke det, som det handler om for os, for os er det spændingen i at skrabe og at se om vi mon har vundet noget, og har vi ikke, så griner vi bare af det.

Jeg håber ihvertfald, at vores lille tradition med skrabelodder vil holde længe endnu, for det er så dejligt at have noget, som man er fælles om med sit barn, og i dettet tilfælde, er det jo noget, som vi faktisk godt kan holde i live flere år frem.