Hvad er det nu lige chiptuning er?

Chiptuning var indtil for et par dage siden et helt ukendt begreb for mig, og det eneste jeg vidste om det, var at det vist nok blev brugt af de proffessinelle racerkørere, og at det dermed ikke var noget at almindelige billister burde overveje.

Der tog jeg lidt fejl. Chiptuning er noget man sagtens kan få som menigmand. Det koster dog et par tusinde, men da det optimere motoren, så den forbruger mindre benzin så kan det jo nærmest ses som en investering og ikke penge ud af vinduet.

Mine forældre advarede mig imod at få lavet chiptuning på min bil, da det havde hørt at det kunne slide på motoren, men det har jeg fundet ud af kun er med bokstuning, og altså ikke chiptuning.

Jeg har fundet en hjemmeside der tilbyder mængderabat på chiptuning, så jeg vil prøve at samle så mange af min venner, familie og bekendte som muligt og så forhåbenlig spare lidt håndører.