Logona er modstander af dyreforsøg – det samme er jeg!

Jeg har siden jeg var 16 år været veganer. Tanken om at spise uskyldige søde dyr giver mig kvalme! Det er så ekstremt, at jeg ikke engang kan sidde og kigge på andre spise kød! Alt hvad der gør dyr fortræd, er jeg modstander af. Det derfor jeg bruger Logona hudplejeprodukter. De går meget op i at det er forkert at bruge forsøgsdyr. I stedet for betaler de frivillige mennesker til at prøve produkterne, så de kan udvikle dem.

Jeg mødte en pige for tre år siden, der også var veganer. Hun havde været det i mange år og hun var endda også et aktivt medlem af WSPA, der arbejder hårdt på at sætte en stopper for dyremishandling. Hun lærte mig mange ting og en af tingene hun introducerede mig for var Logona hudplejeprodukter.

Jeg havde slet ikke selv tænkt over at selv mine hudplejeprodukter kunne være skadelige for de forsvarsløse dyr, og da jeg fik det at vide, gik der ikke mere end en dag, før jeg fandt ud af at alt, hvad jeg ejede af skønhedsprodukter, var testet på dyr. Det hele blev smidt ud i skraldespanden, og dagen efter fik jeg købt både kosmetik og hudpleje fra Logona.

Jeg har bare den bedste samvittighed, når jeg bruger mine produkter. Som en kæmpe bonus, passer disse produkter også meget bedre til min hud! Jeg har også anbefalet dem til mine veninder, også dem der ikke er veganer, og de synes alle sammen ligeså godt om mærket som mig.

Jeg håber inderligt at man i fremtiden vil afskaffe/forbyde dyreforsøg fuldstændigt! Hvorfor har man brug for dyr, når der findes så mange frivillige, der gerne vil give en hjælpende hånd til udvikling af hudplejeprodukter?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *