Parterapi er en sejr

Der er mange par, der skammer sig over at skulle i parterapi, og det synes jeg er voldsomt forkert, for der er intet at skamme sig over, tværtimod. Jeg synes det kræver en del mod at indrømme, at man har brug for det, og endnu mere, rent faktisk at tage skridtet.

Jeg kender en del par, der har været eller er i parterapi, og det glæder mig bare at se, så mange kæmpe så hårdt for, at deres forhold skal fungere, for der er altså også rigtig mange, der bare giver op i nutidens Danmark.

Jeg har ikke selv være i parterapi, men jeg er heller ikke i et forhold, så det er ikke så underligt, men hvis jeg var, ville jeg med garanti gøre alt for at kæmpe for det, for jeg synes det er vigtigt at holde fast ii noget godt, også selvom det kan være hårdt.

Min pointe er i hvertfald bare, at jeg ikke synes, at der er nogen som helst grund til at skamme sig over gå i parterapi, eller i nogen form for terapi for den sags skyld, for det er virkelig en flot bedrift at tage skridtet og gøre det synes jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *