Gør-det-selv solfilm endte i sand katastrofe

Her sidste weekend havde mig og en af mine venner planlagt, at prøve gør-det-selv solfilm. Ikke at vi er handymænd på nogensomhelst måde, men hvor svært kunne det være at sætte noget fast på min bils rude der endda har lim på den ene side? Der var ihverfald lidt penge at spare.

Det startede ok med at montere solfilm på bilen, og humøret var højt. Det var lidt småproblemer, men vi fik os arbejdet os igennem dem. Vi besluttede ca. halvvejs igennem, at vi da lige ville snuppe en øl, da vi begge godt kunne bruge en lille øl pause. Solen begyndte at titte frem, og det var da en hel fornøjelse, at stå der i solens skær med en øl i hånden.

Problemerne begyndte først efter pausen, da vi skulle montere solfilm på bagruden. Den havde nemlig stået direkte i solen, så det kiksede totalt. Stemningen gik fra at være nærmest euforisk til at være lettere nedtrykt på et splitsekund. Hvis bare vi da ikke havde taget den pause.

Jeg kan dårlig nok anbefalde selv at sætte solfilm på sin bils ruder, medmindre man sætter sig rigtig godt en i tingene, og er klar på en bruge lidt længere tid end man tror det tager, da det let kan blive lidt af en kamp med at få rettet hjørner ud osv. Så det hjælper hvis man er tålmodig og omhyggelig. Og så skal man selvfølgelig undgå solen som pesten, eller rettere, undgå at bilens ruder bliver varmere end 20 grader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *