Softshell jakker med tryk til min klub

Jeg har i en årrække været medlem af et lile klub, der er blevet enige om at det faktisk er ret fedt at samme tage ud i skove, og andre steder som er mere end mindre uspolerede af mennesket.  Vi har været en klub i præcis et år her den 15 oktober, og det skal jo fejres. Jeg har derfor tænkt mig at foreslå, at vi indkøber softshell jakker med tryk.

Hvis hele banden vil få softshell jakker med tryk, så vil det vise omverdenen at vi er en enhed, og at vi tager vores ture lidt seriøse.  Og hvem kan da have noget imod at få en ny efterårsjakke? Jeg kunne ihvertfald godt trænge til en ny.

Jeg håber ikke at der er nogle som bliver helt ramus modsat og sætte sig imod mit forslag for jeg synes selv at det er en rigtig god ide. Måske skulle jeg bløde lidt op om dem med en øl eller to før at jeg fortælle dem om mit forslag.

Måske er vi endda heldige at der er en der har en god konkakt til et firma der laver softshell jakker med tryk, så vi kan få vennepris, eller ihvertfald grupperabat. Det er jo altid rart at spare penge, og da især når man køber stort ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *