Hjemmeopgave om solfanger

Min klasselærer har bedt os om at skrive en opgave om hvordan en solfanger virker. Mange synes ikke det var så spændende en opgave, men jeg ser nu frem til at blive lidt klogere på den kant.

Nu ved jeg ikke særlig meget om hvordan en solfanger fungere. Det eneste jeg rigtig har hørt om dem er, at det er vedvarende energi, og at Danmark vist nok er et af de førende lande med både solfangere og vindmøller.

Men det er noget med at en solfanger bruger solens stråler til at opvarme vand. Jeg har dog lidt svært ved at se hvordan den varmer vand op til så høj en temperatur, at det kan bruges når man skal i bad.

Forhåbenlig bliver jeg klogere i løbet af i aften, hvor jeg har tænkt mig at kigge lidt nærmere på hvordan en solfanger virker. Forhåbenlig bliver det ikke al for teknisk læsning da det ikke rigtig er min stærke side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *