Militærtøj til liverollespil

Så er mig og mine venner blevet enige om at næste gang at vi skal spille live rollespil i det danske land, så skal det overordnede tema være militærtøj. Sidste gang var det superhelte og gangen før det var det tiggere.

Det skal nok blive spændene at se hvad folk henter ud af gemmerne. Personligt har jeg bare tænkt mig at troppe op i det militærtøj jeg lige kan finde. Det ender nok med en militær t-shirt, og mine gamle armyboots lidt krydret med en par Top Gun solbriller.

Forhåbentlig er der nogle der går all-in, og kommer troppene med kropsmaling og en hidsig attitude. Det er altid det sjoveste når nogle lever sig ind i en rolle fra første sekund, og man ikke først skal snakke om konen og børene, og hvordan det nu går på jobbet.

Det kunne være at jeg lige skulle give politet et ring og forhører mig om reglerne ved at fjolle rundt i militærtøj på oftenlig grund. Man vil jo nødig komme i problemer med loven og komme hjem med en bøde eller det der er værre.