Fordele ved online terapi

For første gang i mit liv har jeg lige set, at det er muligt at komme i online terapi. Det var ellers noget af det sidste jeg troede ville flytte online, da man skulle tro at der var mange fordele ved at gøre det face-to-face.

Jo mere jeg tænker over det jo flere fordele kan jeg se ved online terapi. For eksempel kan man få en tid hos sin terapeut uanset hvor i verden man befinder sig, og man spare transporttiden!

Det er endda også muligt at booke en online terapi i de sene aftentimer, noget som jeg i hvert fald vil sætte meget pris på. Og ja, så tæller det selvfølgelig også som et plus at man rent faktisk kan sidde hjemme i privaten.

Så online terapi er helt sikkert noget at jeg vil overveje hvis jeg kommer i den situation, at jeg står og har brug for terapi. Ikke at jeg på nogen som helst måde håber at jeg nogensinde vil få brug for det. Det må være en væmmelig fornemmelse at ens hjerne på det nærmeste modarbejder en.