Jeg bliver helt sikkert fremtidig bruger af melissa produkter

Jeg har altid misundt en af mine venner for at havde de blødeste hænder jeg nogensinde har haft fornøjelsen af at trykke. Hans hemmelig har vist sig at være at han bruger de såkaldte Melissa produkter.

Jeg fandt ud af det engang jeg var hjemme og besøge ham, og det tog mig ikke længe før jeg havde sneget mig ud på hans toilet. Der så jeg en lang række Melissa produkter og egentlig ikke så meget andet.

Nu er mit problem så, om jeg også skal købe Melissa produkter, og løbe den risiko at min ven ser det, og lægger to og to sammen, eller om jeg skal se om jeg kan finde en god erstatning for det. Jeg kan vel altid skjule dem.

En ting er dog sikker. Jeg vil helt vildt gerne have de samme bløde hænder som min ven, for det er virkelig noget der giver lige det ekstra gode førstegangsindtryk. Og hvis Melissa produkter er hvad der skal til for at få det, ja så skal jeg til at bruge det.