Spis fisk eller fiskeoliekapsler

Jeg bryder mig meget lidt om fiske, men siden at vi som mennesker har brug for den vigtige fiskeolie spiser jeg kapsler i stedet for fisk. Det er en ordning jeg er rigtig glad for og varmt kan anbefale.

Der er dog en ting at man skal passe lidt på med, og det er at holde sine fiskeolie kapsler lufttætte da det ellers godt kan blive dårligt og så smager de virkelig ikke godt, og hvad værre er, at de kan være farligt at spise. Især igennem længere tid.

Så ens gode intentioner om at få fiskeolie nok kan nærmest have den modsatte effekt, hvis man spiser fordærvede fiskekapsler, så det er helt sikkert noget at man skal være obs på. Men jeg kan næsten ikke forstille mig at man ikke lægger mærke til det så faren skulle være minimal.

En ting er i hvert fald sikkert, og det er at man er godt dum hvis man ikke får sin fiskeolie får det giver kroppen og især ens hjerne vigtige ting som man ikke selv kan producere, og at have en mangel på det vil gå ud over ens koncentrationsevne og en lang række andre ting