Billig iPhone 4?

Skal du have en iPhone 4? Så du er med på moden. Jeg skulle i hvert fald have en. Som også gerne måtte være rigtig billig. For som studerende har jeg ikke så mange penge, og må have mine ting billigst. Men jeg skulle også kunne være lidt med på de nye ting alligevel 😉

Jeg gik hjem på min computer, for at søge lidt på det. Jeg brugte google.dk, hvor jeg søgte Billig iPhone 4. Der kom med det samme en masse forskellige resultater op, med de billigste iphones. Jeg fandt en god sammenligning af priserne på iPhone 4, og info om tilbuddet, hvilken udbyder det var og mange andre ting.

Jeg spottede hurtigt hvilket sted, iPhone 4’eren var billigst. Jeg købte den med det samme, og ventede spændt og utålmodigt til at den ville dumpe ind af brevsprækken. 4 dage efter kom den så, og jeg pakkede den op som en lille dreng.

Jeg brugte så hele lørdagen og søndagen på den. For der skulle jo downloade en masse apps, lægges sange ind på den og gennemtestes. Jeglærte også hurtigt at bruge den, og fandt ud af hvor genialt et værktøj/mobil den er. Så jeg kan kun anbefale alle der overvejer at købe den nye iPhone 4, at gøre det, du kommer ikke til at fortryde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *