Køb dit julepapir allerede nu

Jeg går allerede nu og gruer for juletrængslen, og har derfor allerede blandt andet julepapir og brunkager. Jeg har en gang for mange stået i alen lange køer i supermarkeder, med travle og irriterede mennesker.

Af en eller anden grund tænker mange af dem, at de ville være en god ide at tage deres børn med på disse mareridt indkøbsture. Det kommer de dog hurtigt til at fortryde. Derfor er jeg glad for at jeg har købt julepapir allerede nu.

Man kan ikke engang bearbejde børnene at de bliver lige lovlig ulidelige at være sammen med for det er godt nok en stresset situation og de vil jo nødig blive væk fra deres forældre og hvad der ellers kan ske.

Flere skulle gøre som mig, og købe julepapir og andre juleting allerede nu. Jeg ved dog godt, at det er nemt at vente med at købe disse ting til allesidste øjeblik da jeg selv har været en af dem. Men prøv at overvej at købe dine julegaver allerede nu. Det er en fed følelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *