Renovering af mine forældres køkken

Mine forældre, især min mor, har længe været rigtig træt af deres køkken. De satte det selv op længe før der var tænkt på mig så det var ved at være 30 år gammelt. Så det var på høje tid med en renovering.

Det endte med at blive et rigtig flot køkken med selvlukkende skuffer og en masse andre moderne bekvemligheder. Alt i alt en renovering som gav mening, og som endte med at blive rigtig flot.

Jeg er især vild med at de nu skjuler deres opvaskemaske bag en låge, så hvis den ikke er i brug har man ingen anelse om at de overhovedet har en.  Det kan næsten ikke noget grimmere i et køkken end hårde hvidevarer.

Så det var godt at min mor åbenbart synes det samme. Hun bliver altid super glad når hun går rundt i det nye køkken, og det har virkelig været godt at de fik foretaget en renovering. Jeg er endt med at være mindst lige så glad for deres nye køkken som min mor, da det langt oftere sker at der bliver lavet kager og andre lækre ting.

Udgivet
Kategoriseret som Privat