Flotte vintagejakker til damer

Jeg går tit og vinduesshopper, da det er gratis og god inspiration til hvad jeg vil bruge penge på næste gang. I går faldt jeg over rigtig flotte vintagejakker til damer, og blev helt trist over at jeg ikke er af hunkøn.

For de var godt nok super fede de vintage jakker til damer, de var inspireret af hvad jeg kan bedømme af 1950’erne, og det er samtidig en tid jeg synes er spændende. Mest tøjet til damer dog.

Af en eller anden grund så er det nemlig altid hunkøn der får alle det ekstraordinære flotte ting, hvor vi mænd er låst lidt fast på jakkesæt hvis det skal være flot. Jeg mindes dog at have set en dokumentar om et stamme folk hvor det var lige omvendt. Manden nærmest klædte sig ud, men kvinden var låst fast i kedeligt tøj.

Jeg tror at jeg vil købe en vintagejakke til damer til min lillesøster da hun længe har rendt rundt med noget af en rædsel. Forhåbentlig bliver hun ikke fornærmet, men rigtig glad for at få lidt nyt kluns at tage på.