Jeg købte billig id voks af en ven

Sikke en fest jeg var til i fredags. Da jeg vågnede stod der en hel pose med billig id voks som jeg havde købt igennem en ven. Jeg husker ikke prisen, men det var helt sikkert billigt da jeg er noget af den nærigste når jeg har fået et par øl.

Jeg havde godt nok haft i tankerne at købe voks, så det var egentlig meget godt at jeg købte billig id voks, da udover at være billig rent faktisk også er godt. Der er langt til Dax Wax som plagede 90’erne. I hvert fald i min vennekreds.

Jeg kan den dag i dag stadigvæk huske den væmmelige lugt store mængder af den voks kunne medføre, og det var godt nok rart da der pludselig ikke var flere der brugte det. Det kom og gik som en sandstorm.

Forhåbentlig får jeg ikke et lignede had til billig id voks, men umiddelbart virker det som noget mine 6 sanser godt vil kunne tolerere og det er den vigtigste faktor efter pris når jeg går ud og ser på voks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *