Det er utroligt hvor meget at godstransport påvirker vores verden

Indenfor de sidste 50-100 år har transport ændret sig meget. Der bliver fragtet utallige millioner tons varer rundt omkring fra det ene kontinent til det andet. Uden godstransport ville hele verdenen gå i stå meget hurtigt.

Den stadig stigende globalisering betyder nemlig, at uden godstransport vil vi være nødsaget til at lave hele produkter det samme sted, og ikke som i dag, hvor en lille del af hvert produkt kan blive lavet i hver sin del af verdenen.

Godstransport gør på den måde produkter langt billigere, da man kan vælge at få dem lavet hvor de er billigst, og hvor der er mest erfaring med lige den branche. Jeg ser globalisering som en god ting.

Godstransport hjælper underudviklede lande med at komme op på benene da der pludselig vælter det ene firma op efter det andet og tilbyder jobs. Der er givetvis folk der bliver udnyttet, men i det lange løb vil det være en god ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *