Jeg leder efter landsdækkende transport

Jeg skal til at skrive en lidt større skoleopgave om infrastruktur, og har valgt emnet landsdækkende transport. Så kan jeg blive lidt klogere på hvordan det fungere i Danmark.

Umiddelbart må det kræve utrolig meget planlægning at få det hele tid at gå op i en højre enhed og man skal tage højde for en lang række ting hvis man tilbyder landsdækkende transport. F.eks tager man ekstra for at køre til Danmarks øer?

Jeg kommer selv fra bornholm, og hvis der er noget jeg ved, så er det at bornholmere lynhurtigt forelsker sig i de firmaer der tilbyder gratis transport SELV til bornholm. Disse firmaer bliver lynhurtigt spredt via word-of mouth.

Det kan derfor nemt blive en ubehagelig ekstra udgift, da man lige pludselig har alle øboere i Danmark som ens ynglingskunder, og så er man pludselig fanget i at have gratis transport. Jeg tror nemt at jeg vil fylde de 10 sider ud at opgaven om landsdækkende transport skal fylde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *