Jeg er vild med Ole Henriksen produkter

I love it … Det kommer jeg til at tænke hver gang jeg ser Ole Henriksen produkter i et butiksvindue, eller når jeg støder på dem i webshops. Men han laver altså nogle ret fantastiske produkter, som jeg varmt kan anbefale. Hans cremer er super lækre og man behøver slet ikke at bruge så meget af dem.

Det er nok ikke så svært at gætte, men jeg er altid meget begejstret når snakken falder på Ole Henriksen produkter. Jeg har engang været til et foredrag, hvor han fortalte en hel masse om sine produkter og det var super interessant.

At se selveste Ole Henriksen præsentere Ole Henriksen produkter er faktisk en stor oplevelse. Mandens engagement er enormt og der ligger virkeligt nogle meget dybe tanker bag produkterne.

Man kunne fristes til at tro at Ole Henriksen er en useriøs person, men det jeg så til præsentationen var en dybt seriøs sælger af Ole Henriksen produkter. Der er vel heller ikke nogen, der kan sælge produkterne bedre end han selv kan. Jeg har i hvert fald ikke købt mit sidste Ole Henriksen produkt og jeg vil helt sikkert ønske mig en af hans cremer i fødselsdagsgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *