Eye Q virker positivt på børn med ADHD

Eye Q fiskeolie skal selvfølgelig ikke forveksles med dem, der vandt et talentshow en gang.
At spise fiskeolie skulle være en rigtig god idé som en form for tilskud til ens kost, og kan eftersigende styrke ens hukommelse og koncentration væsentligt.

Jeg vidste dog ikke, at fiskeolie også havde en markant positiv effekt på børn, der har af ADHD. Min nevø er netop sådan et “damp-barn”, og min søster er begyndt at give ham Eye Q fiskeolie hver dag, og hun kunne allerede efter meget kort tid mærke, han var blevet meget roligere, og havde en bedre koncentrationsevne end tidligere.

Min søster fik anbefalet af deres læge, at give sin søn Eye Q kapsler, og hun er som sagt blevet meget positivt overrasket over deres effekt på hendes søn.

Jeg synes, det er meget interessant, at en lille dosis fiskeolie kan gøre så stor forskel. Jeg har sidenhen læst lidt om fiskeolie og ADHD-børn på nettet, og det er ikke kun min søster, der har taget dette gode råd til sig. Jeg har læst mange indlæg fra tilfredse forældre, der har prøvet at give deres børn Eye Q.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *