Kasketter med tryk til børnehavebørn??

Jeg har arbejde som pædagogmedhjælper i en børnehave, og hvert år skal vi sige farvel til den årgang, der skal begynde i børnehave efter sommerferien. Det plejer vi at gøre med en lille afskedsfest for hele børnehaven, hvor alle børnene, der går ud af børnehaven, får en lille gave som et minde om årene her.

I år har personalet besluttet, at vi vil give årgangen kasketter med tryk af børnehavens logo. I den forbindelse efterlyser jeg og de andre pædagoger trykkerier, der netop tilbyder at lave dette. Vi skal bruge cirka femten kasketter til børn i alderen fem til syv år.

Vi har tidligere brugt en lille lokalt trykkeri, som har leveret t-shirts til os. Men de sidste par gange, har vi ikke været specielt tilfredse med leveringstiden, og dette trykkeri tilbyder tilmed desværre kun tryksager og t-shirts. Vi er alle enige om, at børnene ville synes, det er sjovt at få kasketter med tryk i afskedsgave.

Jeg håber meget på, at vi når at finde et rigtig godt trykkeri, der kan lave nogle rigtig flotte kasketter med tryk til vores afsluttende årgang.