Billige smykker til et SU-venligt budget

Jeg går og leder efter en butik eller en online shop, der sælger billige smykker. Mit budget er desværre ikke specielt stort, da jeg kun er på SU… men jeg synes dog alligevel, at jeg trænger til at få noget fornyelse tilføjet til min ret sparsomme smykkesamling.

Der er mange af mine venner og veninder, der har anbefalet mig rigtig mange gode butikker, der da også sælger billige smykker – desværre synes jeg, at det tit er sådan, at pris og kvalitet hænger sammen, når det drejer sig om lige præcis smykker.

Da jeg om ikke så forfærdelig lang tid skal til bryllup hos en kusine, synes jeg i øvrigt også, at det ville være rigtig fint, hvis jeg meget snart fandt nogle øreringe og halskæder til en rimelig pris, jeg kunne have på til festen.

Om butikken findes fysisk eller som online butik, er jeg egentlig ret ligeglad med – bare de kan tilbyde mig et rimelig bredt udvalg af billige smykker, som trods alt ikke er af en alt for dårlig kvalitet.