Mit eget design som tryk på usb nøgler

Min arbejdsplads har lige fået en reklamegave fra en af de firmaer, vi har samarbejdet med i årenes løb; usb nøgler med tryk på. Jeg synes, det er en rigtig god idé at få sat sit eget tryk på usb nøgler – både som reklamegave, men måske kunne det også fungere som personlig gave, hvis man kan lave sit eget design at få sat på.

Jeg har fundet et trykkeri, der kan lave tryk på usb nøgler. Så kan man selv bestemme, om man vil have sit logo, sit navn eller noget helt tredje trykt på dem.

Jeg tror, jeg vil kontakte trykkeriet, og høre dem, om der er nogle regler for, hvad man kan få af tryk på usb nøgler, og så begynde at designe mine egne og give dem som en lille gave til venner og familie.

Min lille idé er, at få trykt et bestemt citat på dem, som jeg synes, kendetegner mig. I dag kan stort set alle jo bruge usb nøgler, da de er meget mere praktiske end en cd, og så synes jeg kun, det er en god idé at personliggøre dem en lille smule.