Har du nogle gamle muleposer, du vil af med?

Min mindste lillesøster har en lidt voldsom form for samlermani – hun samler nemlig på alt mellem himmel og jord; servietter, kapsler, postkort og forskellige samlekort har efterhånden fyldt hele hendes værelse op til randen.

Her på det seneste er hun begyndt at samle på muleposer, allerhelst dem, der har noget trykt på. Og jeg må sige, at  hun trods alt er en rigtig dygtig samler… på bare en uge fik hun indsamlet tyve forskellige styks fra familie og venner, der lige havde nogle liggende.

Min søster har en veninde, der er næsten lige så stor en samler, og der er efterhånden gået ret stor konkurrence i al deres samlen sammen. Det plejer, til mine forældres store ærgrelse, at være min lillesøster, der vinder, og hun er også langt foran i deres samle flest muleposer konkurrence.

Jeg tror, vores forældre er ved at være godt trætte af, min søster samler på så mange forskellige ting. Det fylder som sagt utroligt meget, og hun kan slet ikke nænne at smide noget ud. Men lige nu drejer det sig altså om, at få skaffet så mange forskellige muleposer som muligt.