Gode eller dårlige erfaringer med produkter fra Traumeel søges

Jeg leder efter nogen, der har gode eller dårlige erfaringer med et bestemt middel, der hedder Traumeel. Det skulle vist være udviklet specielt til sportsudøvere og have en positiv effekt på sportsskader og lignende.

Produkterne fra Traumeel er godt nok ikke videnskabeligt bevist eller dokumenteret i deres virkning, men mange sportsudøvere skulle alligevel have talt positivt om dette middel, der faktisk findes som både tabletter, som væske og som salve, og som vist nok også har en effekt på andre ting end sportsskader.

Jeg har ikke selv prøvet dette middel mod sportsskader eller noget af det andet, det skulle være godt imod, men jeg overvejer meget at prøve det. Derfor ville jeg høre, om der er nogen, der har enten rigtig dårlige eller rigtig gode erfaringer med nogen af disse produkter, inden jeg går ud og bruger penge på det.

Hvis Traumeel ikke har nogen positiv virkning overhovedet, hvad enten den er dokumenteret eller ej, vil jeg nemlig meget hellere bruge mine penge på et middel, som jeg er sikker på har en virkende effekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *