Hvilken øjencreme er den bedste til prisen?

Måske er der nogen derude, der kan anbefale mig en rigtig god øjencreme. Du kender det helt sikkert godt – om vinteren får man altid ekstra tør hud på grund af det kolde vejr, og for mit vedkommende er det altså især slemt om øjnene.

Huden omkring øjnene er ekstra sart, og da jeg i forvejen har en meget følsom og sart hud, er det især, for sådan en som jeg, vigtigt at jeg ikke bare bruger en almindelig ansigtscreme eller lignende til huden omkring øjnene.

Som du nok er klar over, er der mange forretninger, der allerede har tyvstartet januarudsalget, og jeg tænker, at jeg vil tage ind til byen og købe mig en god øjencreme der, og samtidig få nogle gode råd om, hvad jeg skal vælge.

Hvis du har gode erfaringer med en bestemt slags øjencreme, som du vil anbefale andre også at bruge, inden jeg søger råd hos de eksperter, der er i forretningerne, som trods alt i de fleste tilfælde helst vil sælge mig et af de dyreste mærker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *