Silkepapir til min børnehaveklasses kreativ dag…

Jeg leder efter en masse silkepapir, som jeg kan tage med i til børnene i den børnehaveklasse, jeg arbejder som hjælpelærer i.

Vi har kreativ dag en dag om ugen, hvor vi, elever og lærere, laver en masse klippe og klister og i det hele taget bare udfolder vores kunstneriske evner. Her lærer børnene at arbejde sammen og selvfølgelig at være kreative. Og deres værker bliver hængt op på gangen, så det gælder om at gøre sig umage, da de større børn på skolen også skal se på værkerne.

I en af de næste uger, skal de lære at arbejde med silkepapir, hvilket de endnu ikke har prøvet før, så derfor kunne vi godt tænke os at finde en masse papir til en billig pris, da der desværre ikke er noget på skolen.

Det er altid hyggeligt at holde kreativ dag med børnene i børnehaveklassen, og det er nogle meget fantasifulde og flotte kreationer og kunstværker, de får lavet nogle gange, synes jeg. Jeg glæder mig til at se, hvad de finder på at lave, når de får en bunke silkepapir til deres rådighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *