Undskyld på forhånd for det sure tog-opstød…

Ja, undskyld det sure og måske lidt trivielle opstød, men er dusindssyg, hvor ventede jeg længe på toget i går. Jeg havde taget fri fra mit helt nye arbejde, fordi jeg skulle til fødselsdag hos min lillesøster. Det var også en slags efter-julearrangement, hvor hele familien kom. Så det var noget, jeg syntes, det var okay at tage fri til.

Jeg går så fra mit arbejde allerede kl. 12, fordi jeg skulle være der kl. 13. Jeg er på station fem minutter over 12, skal egentlig bare have et tog til en anden station, hvor jeg skal skifte til et regional tog, jeg skulle køre en lille time med.

Først står jeg så nede på stationen og venter i 1 time og ti minutter. Damen i højtaleren aflyser det ene tog efter det andet, fem tog bliver aflyst i alt, og selvfølgelig først, når der kun er et minut til at toget kommet, så man har ventet helt forgæves. Der var endda så dårlig stemning, at der var nogle, der var ved at komme op at slås (den ene var dog lidt fuld, tror jeg, måske havde det ikke noget med ventetiden at gøre). Jeg ved godt, at det er en kliche at brokke sig over togene og DSB, men det tog mig seriøst 3 timer at komme et sted hen, der plejer at tage 1 time, fordi mit næste regional tog også var aflyst. Så jeg ventede sammenlagt på stationer i går i 4 timer, tænk, jeg kunne have arbejdet i al den tid… suk…. nu må sneen godt snart smelte, vi skal ikke bruge den til jul mere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *