Min ven og jeg overvejer dør til dør levering til vores pakker

Jeg overvejer at finde et firma, der tilbyder dør til dør levering. Jeg skal nemlig have sendt en særligt vigtig pakke til en af mine gode venner i Jylland, og i dette tilfælde, er det yderst vigtigt, den kommer frem og ikke mindst at den kommer frem til tiden.

Min ven i Jylland og jeg sender tit hinanden pakker for sjov, og vi har desværre alt for tit oplevet, at der gik alt for lang tid før vores pakker nåede frem, når vi har haft dem sendt med den almindelige pakkepost. Og nogle ganske få gange har vi desværre også oplevet, at pakkerne slet ikke nåede frem.

Så til denne pakke, jeg skal have sendt til min ven, vil jeg overveje at finde et fragtfirma, der tilbyder dør til dør levering, så jeg er sikker på, min ven får sin pakke til tiden,  og at den når frem.

Hvis vi får en positiv oplevelse med at bruge dør til dør levering, kan det være, vi bare skal bruge den metode i fremtiden, og undgå at vores pakker forsvinder i mængden i postens forvirrende system.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *