Jeg glemte mit halsrør et eller andet sted, og nu er jeg blevet syg

Suk. Nu er jeg så også en af dem, der er ved at blive syg. Jeg har ondt i halsen, jeg har det monstervarmt, og jeg har en led hovedpine. Jeg tror, jeg fangede det i toget i går, der sad en mand og nøs på hele turen hjem fra arbejde. Og så var jeg nok selv lidt skyld i det, jeg havde glemt mit halsrør derhjemme, og jeg kunne bare mærke jeg fik kold luft ind på halsen.

Det var egentlig et halsrør, jeg havde fået af min mormor, hun havde selv strikket det til mig, og det var rigtig fint. Men jeg kunne ikke finde det i går morges, så jeg fik det aldrig på. Jeg var allerede gået hjemmefra, da jeg opdagede det.

Jeg tror, jeg må have glemt det i bussen forleden. Eller måske i forgårs, da jeg var til noget aftenudsalg i en stor tøjbutik. Jeg skulle nemlig prøve noget tøj, men der var ikke rigtigt prøverum, så jeg skiftede bare henne i hjørnet og lagde mit tøj på en hylde. Sikkert også mit halsrør, for nu er det i hvert fald væk.

Og nu er jeg blevet syg, så jeg må hellere få købt mig et nyt halsrør. Jeg tror, jeg køber et online. De er de billige, så gør det ikke så meget, hvis jeg mister det – så kan jeg jo bare købe et nyt.