Hvor finder jeg billigt mobilt internet?

Jeg er lige flyttet hjemmefra, og har levet næsten en måned uden internet, hvilket har været ret hårdt, da jeg har følt mig helt udelukket fra resten af verden. Jeg er nu så heldig, at jeg har fået lov til at låne mobilt internet af en god ven, der ikke havde brug for det lige p.t.

Jeg overvejer nu, om jeg skal investere i mobilt internet, da jeg tit rejser langt med tog, og ofte bare sidder og keder mig på min rejse. Jeg plejer engang i mellem at købe internet i toget, hvis det er helt galt med kedsomheden.

Men hvis jeg skal fortsætte med det, så kan det godt komme til at blive ret dyrt efterhånden, desværre. Jeg kan også godt se fordelen i at være mobil og på nettet, hvis man for eksempel en dag vil sidde og studere i parken, og man har brug for at tjekke noget på internettet.

Jeg tror, at mobilt internet gerne er lidt dyrere end normalt, så jeg skal gerne finde en billig løsning, som min SU kan overkomme