Tryksager til min teatergruppe søges

Jeg skal have fundet et trykkeri, der ikke er alt for dyrt, som kan hjælpe mig og mit amatør teater med at promovere vores forestilling. Vi skal nemlig bruge en masse tryksager til dette formål.

Blandt andet skal vi have trykt nogle plakater og så skal vi have delt en masse flyers ud til folk på gaden, så der bliver nok at lave, inden vi kan komme i gang med at spille vores forestilling for folk i byen og fra omegnen.

Det er ret vigtigt, at vi finder et billigt trykkeri til vores mange tryksager, fordi det er noget, vi skal betale af egen lomme. Men vi håber meget på, at det kan betale sig at reklamere rundt omkring, så vi kan få tjent pengene ind.

Vi glæder os meget til at komme i gang, men også bare til at fortælle folk om projektet omkring vores teater, og vi håber på, at de tryksager, vi skal have lavet, kan hjælpe os med alle de tryksager, vi har brug for, og måske kan vi finde gode råd til hvordan vi ellers kan markedsføre os selv bedst muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *