Jeg skal på ferie og jeg vil gerne booke billeje i Rom

Er der nogen, der ved hvad det koster at booke billeje i Rom? Jeg har lige bestilt flybilletter og jeg ved, at man kan leje en bil direkte fra lufthavnen, hvilket jeg selvfølgelig har tænkt mig at gøre.

Jeg vil gerne leje en bil, selv om jeg bare skal alene af sted. Jeg er slet ikke typen, der gider at benytte offentlig transport, så vil jeg langt heller kunne opleve Rom og resten af Italien på egen hånd og med billeje i Rom ville jeg jo kunne køre hvorhen, jeg vil.

Jeg er vant til at rejse alene. Det er som om, man oplever en masse andet, end hvis man rejser sammen med nogen. Sidst, jeg var ude at rejse, tog jeg for eksempel til New York alene og lynhurtigt fik jeg skaffet mig en masse nye venner, som jeg stadig holder kontakten til.

Tilbage til billeje i Rom. Jeg har besluttet mig for, at jeg vil bestille en lille bil, når nu det kun er mig, der skal af sted. Jeg har lejet en lejlighed, der ligger i en relativt lille gade, så der skal helst også være plads til at jeg kan parkere der.