Få din tandbehandling i narkose og glæd dig til tandlægebesøget!

Efter mit sidste tandlæge besøg skal jeg helt sikkert have en tandbehandling i narkose næste gang. Sidst jeg var ved tandlægen, fik jeg nemlig ikke narkose, det, synes hun, var overvurderet, og jeg har aldrih haft så mange smerter i mit liv.

Siden har jeg skiftet tandlæge til en meget sød tandklinik, der udfører de mest avancerede og top professionelle indgreb. Så næste gang, jeg skal have lavet noget, bliver det helt sikkert en tandbehandling i narkose.

For jeg synes, det er dumt, at få et dårligt forhold til sin tandlæge, bare fordi det gør ondt. Det burde være at gå til tandlægen, som det er at gå til frisøren. Hvor man nærmest ligefrem glæder sig til at komme derhen og blive nusset om. Så hvis en tandbehandling i narkose kan få mig til at glæde mig lidt mere til at gå til tandlægen, som vil jeg meget hellere det, end at gå naturens vej og ikke blive bedøvet.

Når nu der findes sig smart bedøvelse, hvorfor så ikke bare få sin tandbehandling i narkose. Man bliver jo bedøvet for så meget andet! Så jeg går ikke mere til min gamle tandlæge, der er alt for gammeldags, at hun ikke ville bedøve mig ordentligt, synes jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *