Vi skal snart af sted – mangler kun at bestille billeje i Italien

Vi har bestilt vores ferie i det sydlige Italien, og vi mangler, som overskriften også fortæller, nu kun at bestille billeje i Italien. Vi har allerede sørget for at få booket vores flybilletter og vores hotelværelse, så Italien skulle være klar til at modtage os, når vi ankommer om nogle måneder. Vi har fundet et rigtig hyggeligt hotel, der ligger lige ned til vandet, så vi glæder os til at vi skal ligge og slappe af nede ved poolen.

Vi vil dog også rigtig gerne ud og se nogle af Syditaliens seværdigheder, så vil skal også lige huske at bestille billeje i Italien. Jeg er en smule bekymret for, vi glemmer det, hvis vi venter til sidste øjeblik, fordi jeg får meget travlt i dagene op til rejsen på mit arbejde. Men min mand siger, at han har helt styr på situationen.

Vi plejer aldrig at være i så god tid med alle vores bestillinger og bookinger, så det er helt underligt, at der er så længe til, vi skal af sted, da vi er vant til at tage på afbudsrejser, hvilket også kan være meget sjovt en gang i mellem. Jeg håber dog, jeg kan overtale min mand til at bestille billeje i Italien i god tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *