Ændre / Skifte SIM kode (PIN-kode) på iPad og iPhone – Sådan gør du!

ipad sim kode

Det kan nogle gange godt drille med nye diller – I mit tilfælde min nye iPad. Først drillede indstillingerne for mobilt data, hvor sælgeren hos 3 gav mig forkerte oplysninger. Og her til aften var det ændring af SIM koden på min iPad. Jeg kunne simpelthen ikke finde ud af hvor jeg skifter SIM koden til min nye iPad.

Jeg måtte Google mig frem til det og fandt også løsningen. Synes godt nok det er et helt forkert sted, ændring af SIM kode er placeret. Jeg kan vel ikke være den eneste, der har haft svært ved at finde det?

Men her gør du det altså:

Ændring af SIM kode på din iPad Wi-Fi + 3G:
Nyere modeller: Indstillinger > Mobildata > Indstillingerne til data > Pin-kode til SIM > Skift PIN-kode
Ældre modeller: Indstillinger -> Mobildata -> PIN-kode til SIM > Skift PIN-kode

Ændring af SIM kode på din iPhone:
Indstillinger -> Telefon -> PIN-kode til SIM > Skift PIN-kode

Ændringen på en iPhone giver helt klart mere mening. Tror altid man har ændret SIM kode under “Telefon”.

Men hvad har en SIM kode ændring med Mobilt Data at gøre? Kald det evt. “Computer” eller “Tablet”, som det altid har heddet “Telefon” på mobiltelefoner, hvor man nu ændrer sin SIM kode.

Mystisk nok! MEN…. iPad’en er nu en lækker lille sag 🙂 Så den er tilgivet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *