Er der nogen, der kender priserne på billeje i Nice?

Er der nogen, der ved hvad priserne på billeje i Nice er? Vi skal snart af sted til Frankrig og vi har fundet den sødeste ferielejlighed i centrum af Nice. Vi har regnet ud, at det er langt billigere at flyve derned, da vi har set, at der er nogle billige flybilletter i den periode, vi skal af sted.

Vi vil dog også gerne kunne køre i hele Frankrig, altså uden for Nice, så vi vil derfor gerne bestille billeje, hvis det ikke bliver for dyrt i forhold til, hvad vi ville komme til at betale for offentlig transport.

Vi plejer normalt at køre selv, når vi skal på ferie, så vi har ikke rigtig forstand på, hvordan det foregår med biludlejning, men denne gang vil vi gerne spare lidt tid, da vores ferie ikke er så lang i år. Og så er det jo markant hurtigere at flyve derned. Det er selvfølgelig også derfor, vi gerne vil booke billeje i Nice.

Umiddelbart ser det meget fornuftigt ud med priserne på billeje i Nice, så vi skal nu bare have snakket om, hvilken bil, vi skal have på ferien. Og så er det bare med at komme af sted til Frankrig.

One comment

  1. Ja det er nemt. prisen er ca 1100.- pr uge for en lille bil og derfra stiger den. Vi gav i omegnen af 3000.- for en C5 Citroén for en uge. Når du stiger ud af lufthavnen skal du tage en bus der kun kører på lufthavnsområdet ud til terminal 2 hvor biludlejning foregår, de store er samlet der Avis, Eurocar osv, prisen er dog meget sammenlignelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *