Måske kan parterapi være med til at redde ægteskabet

Prøv at overveje, hvor meget du ville gøre for at redde dit forhold eller dit ægteskab. Jeg tror, at jo længere ens forhold har varet, desto mere vil man kæmpe for det. Jeg har hørt kvinder, der har udtalt at utroskab kan være en fordel, da det kan give nyt liv til ægteskabet, og det bliver mere og mere acceptabelt. Men sådan noget som parterapi er sjovt nok endnu et tabu for mange familier.

Dette er egentlig mærkeligt, da det bestemt ikke er nogen skam at forsøge at redde sit ægteskab. Og det kan faktisk i mange tilfælde være en fordel at få nogle andre øjne til at se på ens forhold. Når man vælger at gå i parterapi, er man selvfølgelig ikke garanteret at det redder ens forhold, men fordelen ved at gå i terapi kan som sagt være, at man ser ens forhold udefra, og man måske dermed bedre kan se, om der er grund til at kæmpe for forholdet, eller om man hellere bør stoppe, inden det ender i voldsomme skænderier, der kan gå ud over ens børn.

Men man kan sige, at allerede, når man som par snakker om at gå i parterapi, er der lagt op til, at man gerne vil kæmpe for sit forhold.