En dedikeret end-to-end monitoring af dine systemer er vejen frem!

Når du skal danne dig et overblik over specifike sekmenter i din virksomheds IT system og generelt har behov for modtage detaljerede informationer der er til at stole på, så er en dedikeret end-to-end monitoring løsning noget du måske bør overveje i forhold til en hurtigt opdaterende informationsstrøm om alle ender af systemet. Det er kort sagt det grundige indblik i virksomhedens IT infrastuktur, en base for evaluering og et samlingspunkt for vitale informationer omkring flaskehalsproblemer og andre emner, der kan sænke effektiviteten af den daglige data trafk, internt i virksomheden.

Når du går på jagt efter noget professionelt og pålideligt end-to-end monitoring, så gå efter de løsninger der udbydes af eksterne leverandører, da disse i langt de fleste tilfælde er dedikeret kun til denne opgave. Det drejer sig ikke kun om at få et omfattende system, det er mindst lige så vigtigt at der en en høj grad af brugervenlighed, da et kompleks layout uden visuelle diagrammer tl at hjælpe, kan være en myreture at finde igennem og udnytte mest muligt optimalt.

Der findes flere forskellige udbydere af denne service, vores virksomhed fandt en løsning, der ikke blot kan give os rå data på de emner vi ønsker, det kan også sættes op for selv de mindst erfarne på området, efter en kort gennemgang af de mest basale konfigurationsmuligheder. I vores tilfælde blev en intern IT administrator sat på et kortfattet dagskursus og allerede dagen efter havde vi monitorering oppe at køre, på vitale områder vi havde en mistanke til, måske havde nogle flaskehalsproblemer. Administrationen af vores nye end-to-end overvågningssystem har nu gjort det muligt for os, at finde frem til vigitge informationer om bruger adfærd, ventetider på systemet og det hele præsenteres i et let overskueligt kontrolpanel med visuelle diagrammer.