Hedder det plasticposer med c eller plastikposer med k?

Her forleden dag, imens at jeg kedede mig allermest, ringende en gammel bekendt som jeg ikke havde snakket med eller set i rigtig lang tid. Han er lidt af en spøjs fætter nogle gange ham min ven og han har altid haft en sjov humor, ikke mindst et sjovt syn på mange små umiddelbart ligegyldige ting i livet, i dette tilfælde ordet plastikposer kontra plasticposer.

Det sjove ved min gamle ven, som for øvrigt hedder Lars, er at han helt seriøst og uden at blinke kan tage en debat op omkring de mest mærkelige ting og denne gang jeg snakkede med ham, havde han set en problemstilling i hvorledes at man skulle skrive plastikposer med k i plastik, eller om det var ok at bruge en hybridversion plasticposer, hvor at man anvender den engelske version med c, for så at kaste det danske poser i enden?

Ja det er korrekt, store og meget afgørende anskuelser her i livet, Lars er nu meget sjov på sin helt egen måde, specielt fordi at der virkelig bliver gået op i debatten med liv og sjæl, uanset område. Jeg kan godt se det lidt spøjse i om hvorvidt at plastikposer skal staves med c eller k, men jeg kan nu godt leve med plasticposer, i hybridversion. Konklusionen faldt på at den danske version af plastikposer var det korrekte.