Bens Bingo er blevet min ynglings online spille website

Jeg har alle dage været lidt af en spillefugl, og det bunder nok i, at jeg er et kæmpe konkurrence menneske. Det får mig altid til at gøre mit ypperste, fordi der er ikke noget bedre end at følelsen man får når man vinder. Derfor klarer jeg mig også altid godt inde på Bens Bingo. I hvert fald i det lange løb. Man kan jo dårlig nok vinde hver gang i Bingo.

Jeg går dog mit bedste for at maksimere mine vinderchancer når jeg fx spiller inde på Bens Bingo, og vigtigst af alt så holder jeg godt øje med de forskellige jackpots. Dette gør at hvis jeg vinder i Bingo, så vinder jeg mere, og så er det langt mindre frustrerende at tabe.

Jeg har ellers, især i min barndom været en forfærdelig dårlig taber, og det gjorde at rigtig mange slet ikke havde lyst til at spille med mig. Det blev så slemt at det til sidst kun var min farmor som ville, og det var nok mest fordi hun lod mig vinde. Så er der mere udfordring i at spille inde på Bens Bingo.