Nupo – unikt slankeprodukt

Jeg er blevet rigtig glad for Nupokuren! Det kommer fra en pige, der har været på skrump mindst halvtreds gange og prøvet alverden forskellige former for slankekure! Jeg havde aldrig troet at jeg ville kunne lide Nupo, og derfor altid gået i en stor ring udenom produkterne. Jeg har selvfølgelig også hørt de mange succeshistorier og jeg har sågar også set resultatet af vidunder slankekuren, men jeg er en meget kræsen pige, og kunne slet ikke forestille mig at jeg ville kunne få nogen af Nupoprodukterne ned.

Det har så nu vist sig, at Nupo er den eneste slankekur jeg har, kunne holde ud og gennemført til det sidste gram fedt var tabt! Det kan jeg takke min søde veninde for, som også har haft ligeså god erfaring med Nupoprodukterne.

Min veninde havde været på nupokuren i et halvt år og hun opnåede rigtig gode resultater. Der findes 3 forskellige måder man kan vælge at gå på nupokuren. Hun valgte at kombinere 2 af dem; den strengeste og den nemmeste. Det var en perfekt måde for hende, at komme af med lige de kilo hun gerne ville – bare på et halvt år! Det syntes jeg var rigtig flot klaret af hende. Jeg kunne slet ikke forestille mig selv leve af Nupo i et halvt år.

Da min veninde havde tabt de kilo hun gerne ville, spurgte hun mig om jeg havde lyst til prøve hendes resterende nupoprodukter. Hun havde ellers tænkt sig at smide dem ud. Hun havde nemlig ændret sin livsstil. Hun spiser meget sundt nu og dyrker en masse motion. Jeg tænkte at jeg ligeså godt kunne takke ja til produkterne og så bare smide dem ud, hvis de skulle være så forfærdelige som jeg troede Nupo var!

Det endte så med at jeg var på nupokuren i et halvt år fra første portion jeg indtog, samme dag som jeg fik Nupo af min veninde.

One comment

  1. Flot!
    Har selv lige købt Nupo produkter (bare en lille pakke til at starte med), men kan ikke helt finde ud af hvordan jeg skal gøre…

    Vil ikke på den strenge kur, da den ikke vil fungere med min august måned, men hvornår og hvor meget skal Nupo erstatte?

    Har du selv gode erfaringer eller har du evt et sted/site du kan anbefale til at hjælpe med en form for Nupo-kost-plan?

    Tak og endnu en gang tillykke med at det lykkedes!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *